Kattoremontti laskuri- Remontti- Laatoittaja- Lapua, Kauhava, Seinäjoki, Ylihärmä, Alahärmä, Nurmo, Kuortane, Ylistaro, Isokyrö, Laihia, Ilmajoki, Kurikka, Alavus, Alajärvi, Lappajärvi, Vöyri, Vaasa

Kilpailuta kattoremonttisi ! katonkorjaus- peltikatonasennus- Älä tyydy yhteen ainoaan kalliiseen tarjoukseen. Tmi Latotimpuri tekee saman työn pyöreästi noin 60-70€/m2 hinnalla.

Esimerkiksi tiilikatolla katetun rintamamiestalon kattoremontti sisältää seuraavat työvaiheet, kuten myös tarvikkeet sisältyvät aina hinta-arvioon: Vanhan katteen purku, Katon kuntotarkistus, Uudet pysty- ja vaakaruoteet, Katon oikaisu, Aluskatteen asennus, Otsalautojen asennus, Uuden katemateriaalin asennus, Listat ja tarvikkeet, Piipunpellitykset (tarvittaessa), Purkujätteiden poiskuljetus, Loppusiivous, Lopputarkastus. Remontin lisävarusteluun kuuluvat lape ja seinätikat, kuten myös lumiesteet ja sadevesi järjestelmät. Nämä selvitetään aina tapauskohtaisesti.

Jokainen kattoremontti on yksilöllinen, näin remontin lopulliseen hintaan vaikuttavat monet tekijät.

-Katon jyrkkyys: Loiva ( todella helppo kävellä), Normaali (käveltävissä), Jyrkkä (ei käveltävissä).
-Talossa kerroksia: 1, 1.5, 2 näin työn suorittamiseksi, korkeissa kohteissa saatetaan tarvita telineitä ja kurottajia.
-Kattoremontin tyyppi: Täydellinen purku ja lisäksi vanhan oikaisu, tai pelkkä laudoitus ja pellitys vanhojen päälle.
-Jiirit, lipat, kattoikkunat, kattoerkkerit ja läpivientien lukumäärät.
-Lahonneiden vaurioituneiden rästäiden korjaus.
-Kattopellin väri ei vaikuta kustannuksiin ja se sovitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Mikäli remonttiin tarvittavat tiedot tulevat peruskaton mukaisesti, ei hintaarvion pitäisi poiketa kovinkaan paljon laskurin antamasta arviosta.

Tutustu oletuksena oleviin peltimallistoihimme. Ruukin pural-pinnoitteelle myönnetään 20 vuoden pinnoitetakuu, Pural/PuralMatta 50 vuoden pinnoitetakuu ja asennustakuu viisi vuotta.

Katemateriaalin valmistaja voidaan sopia myös tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hinnoittelu luonnollisesti tarkistetaan aina eri valmistajien kesken.

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöityä tehokasta palvelua kevyellä organisaatiolla ja suomalaisilla tekijöillä. Kevyt organisaatio tässä tapauksessa tarkoittaa hiukan pidempää remontin valmistumisaikaa, mutta miksi kattoremontti pitäisi valmistua kahdessa päivässä? Valmiilla katolla on aikaa olla seuraavat sata vuotta tuulta ja tuiskua suojaamassa.

Kevennyksenä kattoremontissa kolmen H:n nyrkkisääntö. Hyvää Halvalla Haipakkaa. Näistä kolmesta kun jättää aina yhden pois, niin silloin homma toimii.
Hyvää palvelua Halvalla, ei tule Haipakkaa
Hyvää palvelua Haipakkaa, ei ole Halpaa
Haipakkaa palvelua Halvalla, ei ole Hyvää

Kaikenlaiset remonttityöt tarpeidesi mukaan

Kodin ja muiden tilojen remontointi voi olla aikaa vievää, työlästä ja hidasta. Pieneltä vaikuttava virhe toteutuksessa tai suunnittelussa voi pahimmassa tapauksessa sotkea koko aikataulun ja suunnitelman.

Kun otat avuksesi ulkopuolisen ammattilaisen, saat arvokasta käytännön osaamista ja alan viimeisimmän tiedon niin työtapojen, määräysten kuin materiaalienkin osalta. Samalla varmistut siitä, että työn jälki on laadukasta ja toiveidesi mukaista, ja että työ valmistuu sovitussa aikataulussa.

Kylpyhuoneremontti, saunaremontti ja lattian laatoitus

Älä epäröi ottaa yhteyttä. Käsissäni onnistuvat monet vaativat remonttityöt.Toteutan kaikenlaiset remonttityöt, oli kyse sitten omakotitalon remontista, kylpyhuoneremontista, väliseinämuurauksista, laatoituksista, kattoremontista, vesivahingon tai kosteusvaurion korjauksesta

Teen kylpyhuone- ja saunaremontteja purku- ja pohjatöistä alkaen aina täysin valmiiksi asti. Olen VTT-sertifioitu märkätilojen vedeneristäjä, joten hoidan märkätilojen vesieristystyöt täydellä ammattitaidolla. Asennan myös laatoitukset ja kaakeloinnit tarkkaan asiakkaan toiveita noudattaen.

Millaiset saunatilat tai kylpyhuoneen Sinä haluaisit? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kokonaisvaltaisesta sauna- tai kylpyhuoneremontista!

Pyydä tarjous tästä!

Toimialueena pääsääntöisesti Etelä-Pohjanmaa Lapua, Seinäjoki, Kauhava, Ylihärmä, Alahärmä, Ylistaro, Alajärvi, Kuortane ja muut lähialueeet noin 100 km säteellä.

Palvelukuvaus

 • Rakennuspalvelu

 • Korjausrakentaminen

 • Vesivahinkojen korjaaminen

 • Homevauriokorjaukset

 • Taloremontti

 • Keittiöremontti

 • Vedeneristystyöt

 • Kylpyhuoneremontti

 • Saunaremontti

 • WC-remontti

 • Kattoremontti

Tilaajavastuu Ok, Luotettava Kumppani

Kattoremontti Ennen ja Jälkeen

Kattoremontti Ylikylä

Kattoremontti Ylihärmä